Αριστερά το πάνω μισό του αρνιού (μισός θώρακας)

 

 

Βάζουμε την παλάμη μας μεταξύ πλευρών και δέρματος.

Με τεντωμένα τα δάκτυλα σπρώχνοντας, ανοίγουμε την

κοιλότητα.

Αν χρειαστεί κόβουμε τα όποια εμπόδια με ψαλίδι κουζίνας.

 

 

Συνεχίζουμε προσεκτικά...

 

 

Αντίθετα με την περίπτωση του (ολόκληρου) κουφαριού που ο όγκος για τη γέμιση είναι δεδομένος, στην περίπτωση που περιγράφεται τώρα, λόγω της ελαστικότητας του δέρματος μπορούμε να βάλουμε από μικρή έως αρκετή ποσότητα γέμισης.

 

 

Σε περίπτωση μικρής αστοχίας έχουμε έτοιμη βελόνα και βαμβακερό σπάγκο…

 

Πατήστε εδώ για επιστροφή