Αριστερά το πάνω μισό του αρνιού (μισός θώρακας)
|
Βάζουμε την παλάμη μας μεταξύ πλευρών και δέρματος. Με τεντωμένα τα δάκτυλα σπρώχνοντας, ανοίγουμε την κοιλότητα. Αν χρειαστεί κόβουμε τα όποια εμπόδια με ψαλίδι κουζίνας.
|
Συνεχίζουμε προσεκτικά...
|
Αντίθετα με την περίπτωση του (ολόκληρου) κουφαριού που ο όγκος για τη γέμιση είναι δεδομένος, στην περίπτωση που περιγράφεται τώρα, λόγω της ελαστικότητας του δέρματος μπορούμε να βάλουμε από μικρή έως αρκετή ποσότητα γέμισης.
|
Σε περίπτωση μικρής αστοχίας έχουμε έτοιμη βελόνα και βαμβακερό σπάγκο… |
Πατήστε εδώ για επιστροφή |